Vilken är din nästa hans zimmer?

Hans Zimmer

Hans Zimmer är en av de mest framgångsrika kompositörer inom filmmusik. Hans filmografi är lång, Lejonkungen, Gladiator, Inception, The Dark Night och Interstellar är bara några av filmerna han gjort musik till. Den 9 maj 2024 kommer en ny show till Scandinavium i Göteborg. Föreställningen är kurerad av filkompositören själv, men precis som tidigare kommer föreställningen "The World of Hans Zimmer" inte att dirigeras av Hans Zimmer själv. Dirigent under konserten i Göteborg är Gavin Greenaway, en gammal och betrodd vän till Hans Zimmer. Detta är en föreställning och upplevelse man inte vill missa, så passa på att boka dina biljetter redan idag!

Letar du efter biljetter till föreställningen The World of Hans Zimmer? Vi har nästan alltid biljetter tillgängliga till kommande evenemang. Biljetterna säljes i andra hand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Evenemang med Hans Zimmer Kommande evenemang

09majtor
09majtor
Göteborg
Plats Scandinavium
Evenemang The World of Hans Zimmer
Tid 20:00
30oktons
30oktons
Stockholm
Plats Tele2 Arena
Evenemang The World of Hans Zimmer
Tid 19:00

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date